Japonský kuchařský nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

nože

Naše cena1.199 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Japonský univerzální nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10

 

S tímto univerzálním nožem nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání, snadno naporcujete menší kusy masa a sýrů. Špikování pro Vás bude s tímto nožem prostě radost. Tímto nožem nahradíte velký nůž Chef ve chvíli, kdy potřebujete precizní řezy. Je to šikovný pomocník i při zpracovávání bylinek.


Už žádné škrábance na čepeli ...


Ostří nožů ze série Dellinger Okami 3 layers je tvořena jádrem z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, které je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu, tzv. stonewashed. Tato povrchová úprava snadno skryje škrábance. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů, si krájené produkty zachovají svůj tvar a strukturu.  


... pohodlná kulatá rukojeť

 

Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože:

Celková délka: 270 mm
Délka ostří: 150 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 119 g

Související produkty

nůž šéfkuchaře Chef 230mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Gyuto / Chef 8" Dellinger Tsuchime Professional Damascus Poplar II Hand Made Dellinger SXL M8TOPOL II

japonský nůž  šéfkuchaře Gyuto/Chef 230 mm Dellinger Manmosu Professional Damascus . Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! 4.499 Kč
Skladem
Healthy Kuchyňský Santoku nůž Solingen 18 cm - HT4001

Healthy Solingen 18 cm - HT4001

kuchařský 1.989 Kč
Skladem
sada 3 nožů Dellinger JOSHI Sakura, včetně brusného kamene 1000/6000

Dellinger JOSHI Sakura 1000/6000 sada 3 ks

Dárková sada Dellinger JOSHI pro opravdové mistry vaření. Jedná se o sadu 3 luxusních nožů včetně brusného kamene. Ostří nožů zdobí působivá kresba, která připomíná květy japonské třešně. Sada obsahuje také elegantní dřevěnou krabici, ve které budou nože jako v bavlnce. Kuchařský nůž Kiritsuke Gyuto neboli nůž šéfkuchaře má délku ostří 210 mm a je vhodný i ke kolébkovému krájení díky svému tvaru. Nůž Nakiri o délce ostří 170 mm využijete především ke krájení zeleniny. Ostří univerzálního nože Utility měří 135 mm a najde své využití v běžných činnostech jako například krájení, sekání nebo porcování. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Jádro z japonské oceli VG-10 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí SS316 Všestranné využití Působivá kresba na ostří nože Velmi dobře chráněno proti korozi Ručně broušené a leštěné nože Osmihranná rukojeť Vhodné jako dárek   Čepel z kvalitní oceli Nože z této sady mají čepel, vytvořenou z 66 vrstev damaškové oceli SS316 a jádrem, vloženým mezi těchto 66 vrstev, z oceli VG-10. Ostří je díky tomu velmi dobře chráněno proti korozi a mechanickému poškození. Každá čepel z této sady prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích.  Rukojeť z překrásného dřeva Osmihranná elegantní rukojeť je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Palisandru a Ebenu. Ergonomický tvar rukojeti u všech nožů zajistí dobré uchopení a dostatečné pohodlí při krájení, sekání a dalších kuchyňských činnostech. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.  V pouzdře a v bezpečí Nevíte kam nože bezpečně uložit? Do pouzdra! Součástí sady je designové polstrované dřevěné pouzdro, ve kterém má každý z nožů své bezpečné místo. Součástí sady je i brusný kámen o hrubosti #1000/6000 a úhlová svěrka pro snadnější broušení. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nože ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nožů v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Pokud víte, že nože nebudete delší dobu používat, je lepší je naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí (speciálně pobyt v myčce na nádobí). Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Specifikace Značka: Dellinger Model: Joshi Sakura Určení: sada kuchyňských nožů Parametry Barevné provedení: nerez, tmavě hnědá Materiál jádra čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál 66 vrstev čepele: ocel SS316 Materiál rukojeti: palisandr a eben Délka ostří kuchařského nože Gyuto: 210 mm Délka ostří nože na zeleninu Nakiri: 170 mm Délka ostří univerzálního nože Utility: 135 mm Obsah balení 3x kuchyňský nůž 1x dřevěné pouzdro 1x brusný kámen 1x úhlová svorka 6.769 Kč
Skladem
Kuchařský nůž BBQ Max Dellinger Sandvik Green Northern Sun

Dellinger Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 21 cm

všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 2.799 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Gyuto Chef 8 200 mm

Extrémně ostrý nůž Dellinger Okami Chef z japonské nerezové oceli o délce ostří 20 cm je vhodný ke krájení všech druhů surovin ve vaší kuchyni. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar, takže jím můžete krájet téměř cokoli. Ať už budete s těmito noži vařit v profesionální restauraci nebo v pohodlí domova, každodenní činnosti jako je čištění masa, krájení zeleniny či plátkování vám hned půjde lépe. Nůž navíc zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky, neboť oproti klasickým nožům obsahuje výše položený hrot. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: ✅Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 33, 5 cm a váha 240 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. 2.299 Kč
Skladem
Japonský kuchařský okrajovací nůž 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský okrajovací nůž 4 90 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli o délce ostří 9 cm s drobnou čepelí využijete při čištění a krájení zeleniny či ovoce. Určitě jej oceníte při přípravě pestrých ovocných talířů či zeleninových salátů, u kterých si budete chtít dát záležet na bezvadných tvarech nakrájených kousků. Jeho skutečné kouzlo objevíte i při krájení cibule či jiných čerstvých surovinách, neboť nadprůměrná ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou vždy plné šťávy a intenzivní chuti. Nůž má však široké využití a neměl by chybět ve výbavě žádného zkušeného kuchaře. Dokážete s ním hravě nakrájet třeba i menší kousky masových lahůdek. Zpříjemněte si vaše každodenní krájení a okuste nové zážitky s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS -10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. > znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 21 cm a váha 100 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.