Dellinger Japonský kuchařský nůž Gyuto Big Chef 8 190 mm

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.299 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Kuchařský nůž Dellinger Okami Big Chef vyrobený z japonské nerezové oceli s délkou ostří 19 cm je vhodný krájení všech druhů surovin ve vaší domácnosti. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar pro všechny způsoby krájení. Ať už budete s těmito noži vařit v profesionální restauraci nebo v pohodlí domova, každodenní činnosti jako je čištění masa, krájení zeleniny či plátkování vám hned půjdou lépe. Výše položený hrot nože zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. > znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů.  

 

  • Rozměry: celková délka 33 cm a váha 260 g.

Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Související produkty

Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon Fragment Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 155 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 145 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 1.799 Kč
Skladem
nůž na šunku a Brisket 12 - 306mm Dellinger German Samurai

Dellinger Nůž na šunku a Brisket 12

Robustní, velmi ostrý nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai (délka čepele 306 mm) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Rozkrojit velký šťavnatý meloun bude s tímto nožem jednoduše hračka. Duté prohlubně na čepeli jsou rovnoměrně vybroušeny a vytvářejí malé vzduchové kapsy pro snížení tření při řezu. . Délka rukojeti:        129 mm Délka čepele:          306 mm Celková délka:        435 mm Hmotnost:                254 g   Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Doporučení a údržba:✅ nůž na šunku a Brisket z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž z německé oceli 1.4116 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 999 Kč
Skladem
sada 3 nožů Dellinger JOSHI Sakura, včetně brusného kamene 1000/6000

Dellinger JOSHI Sakura 1000/6000 sada 3 ks

Dárková sada Dellinger JOSHI pro opravdové mistry vaření. Jedná se o sadu 3 luxusních nožů včetně brusného kamene. Ostří nožů zdobí působivá kresba, která připomíná květy japonské třešně. Sada obsahuje také elegantní dřevěnou krabici, ve které budou nože jako v bavlnce. Kuchařský nůž Kiritsuke Gyuto neboli nůž šéfkuchaře má délku ostří 210 mm a je vhodný i ke kolébkovému krájení díky svému tvaru. Nůž Nakiri o délce ostří 170 mm využijete především ke krájení zeleniny. Ostří univerzálního nože Utility měří 135 mm a najde své využití v běžných činnostech jako například krájení, sekání nebo porcování. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Jádro z japonské oceli VG-10 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí SS316 Všestranné využití Působivá kresba na ostří nože Velmi dobře chráněno proti korozi Ručně broušené a leštěné nože Osmihranná rukojeť Vhodné jako dárek   Čepel z kvalitní oceli Nože z této sady mají čepel, vytvořenou z 66 vrstev damaškové oceli SS316 a jádrem, vloženým mezi těchto 66 vrstev, z oceli VG-10. Ostří je díky tomu velmi dobře chráněno proti korozi a mechanickému poškození. Každá čepel z této sady prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích.  Rukojeť z překrásného dřeva Osmihranná elegantní rukojeť je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Palisandru a Ebenu. Ergonomický tvar rukojeti u všech nožů zajistí dobré uchopení a dostatečné pohodlí při krájení, sekání a dalších kuchyňských činnostech. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.  V pouzdře a v bezpečí Nevíte kam nože bezpečně uložit? Do pouzdra! Součástí sady je designové polstrované dřevěné pouzdro, ve kterém má každý z nožů své bezpečné místo. Součástí sady je i brusný kámen o hrubosti #1000/6000 a úhlová svěrka pro snadnější broušení. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nože ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nožů v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Pokud víte, že nože nebudete delší dobu používat, je lepší je naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí (speciálně pobyt v myčce na nádobí). Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Specifikace Značka: Dellinger Model: Joshi Sakura Určení: sada kuchyňských nožů Parametry Barevné provedení: nerez, tmavě hnědá Materiál jádra čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál 66 vrstev čepele: ocel SS316 Materiál rukojeti: palisandr a eben Délka ostří kuchařského nože Gyuto: 210 mm Délka ostří nože na zeleninu Nakiri: 170 mm Délka ostří univerzálního nože Utility: 135 mm Obsah balení 3x kuchyňský nůž 1x dřevěné pouzdro 1x brusný kámen 1x úhlová svorka 6.769 Kč
Skladem
nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood FULL

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood FULL

Japonský kuchyňský nůž Kiritsuke 215 mm série Octagonal Desert Iron Wood, včetně dárkové krabice a pouzdra (saya) Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke/Chef 8,5“ Dellinger Octagonal Desert Iron Wood ( délka čepele 250 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 8 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti:        140 mm Délka čepele:          215 mm Celková délka:        350 mm Hmotnost:                170 g Nůž Kiritsuke 215 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického Desert Iron-Wood a materiálu G10 s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba:✅ nůž Gyuto 215 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.990 Kč
Skladem
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Kita - North Damascus

Dellinger Kita North Damascus univerzální nůž 6

Univerzální nůž 150 mm Dellinger Kita North Damascus Robustní, velmi ostrý univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel) v severském keltském stylu. Matná, kvalitní ocel a překrásná rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood tvoří perfektní pár. Na rukojeti je rytá keltská ozdobná kresba. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Krájení, plátkování, loupání a dekorování ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Díky své velikosti je to velmi hbitý pomocník. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Délka rukojeti: 115 mm Délka ostří: 150 mm Celková délka: 265 mm Hmotnost: 115 g Nože ze série Dellinger KITA mají velmi ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV (náhrada japonské oceli VG-10), které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Třpytivý damascénský vzor SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena 2 mozaikovými nýty a keltskou rytinou . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! Doporučení a údržba: ✅ Kuchyňský univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 2.799 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Chef Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon Fragment Nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef"s knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 200 mm Délka rukojeti: 125 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 190 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.