Dellinger Nůž na šunku a Brisket 12

nože

Naše cena999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Robustní, velmi ostrý nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai (délka čepele 306 mm) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Rozkrojit velký šťavnatý meloun bude s tímto nožem jednoduše hračka. Duté prohlubně na čepeli jsou rovnoměrně vybroušeny a vytvářejí malé vzduchové kapsy pro snížení tření při řezu.

.

  • Délka rukojeti:        129 mm
  • Délka čepele:          306 mm
  • Celková délka:        435 mm
  • Hmotnost:                254 g

 

Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.


Doporučení a údržba:

✅ nůž na šunku a Brisket z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z německé oceli 1.4116 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Související produkty

Lamart LT2089

Lamart LT2089

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný Materiál: nerez / dřevo Barva: stříbrná / hnědá Rozměr: délka ostří - 19 cm, délka nože - 30,5 cm 95 Kč
Skladem
Healthy Kuchařský nůž Solingen 15 cm - HT4002

Healthy Solingen 15 cm - HT4002

kuchařský 1.989 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž Kiritsuke Chef 195 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Kiritsuke Chef Okami 3 layers 195 mm

Extrémně ostrý nůž Dellinger Okami Kiritsuke Chef z japonské nerezové oceli o délce ostří 19, 5 cm se může pochlubit svým všestranným využitím. Čepel je zúžená do špičky jako u klasických šéfkuchařských nožů, ale na konci má navíc zkosené ostří. Vyšší zkosení nože snižuje tření, které je velmi důležité při přesném krájení a detailní práci. Použít jej můžete prakticky na cokoli, ať už jde o porcování masa, čištění ryb, krájení ovoce nebo plátkování. Nůž navíc zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky, neboť oproti klasickým nožům obsahuje výše položený hrot. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Rozměry: celková délka 33 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. 2.299 Kč
Skladem
Gyuto / Chef 8,5 - 210mm Dellinger German Samurai

Dellinger Gyuto Chef 8,5" German Samurai 210 mm

Japonský nůž šéfkuchaře GYUTO / Chef 8,5“ (210 mm) série Dellinger German Samurai . Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger German Samurai ( délka čepele 210 mm ) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO German Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.    Délka rukojeti: 125 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 335 mm Hmotnost: 225 g Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. 999 Kč
Skladem
nůž Gyuto / Chef 200 mm Dellinger VG-10 Inazuma

nůž Gyuto / Chef 200 mm Dellinger VG-10 Inazuma

Velmi ostrý japonský nůžGYUTO / Chef 8“ (200 mm) Dellinger Inazuma z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.   Délka rukojeti:        130mm Délka čepele:          210 mm Celková délka:        335 mm Hmotnost:                190 g Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva palisandru a je ozdobena stylovým ozdobným nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Krásná, tmavě hnědá, dřevěná rukojeť dobře sedí ve Vaší ruce a je jedno zda jste pravák, nebo levák.  Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm Dellinger Inazuma z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !     Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem   Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 2.999 Kč
Skladem
Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm   Délka 7,6 cm Délka čepele 15,5   +     Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6   +   Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.203/338 mm   Délka 33,8 cm Délka čepele 20,3 7.490 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.