CIVIVI ODD 22 G10
zavírací nože
zavírací nůž
Popis produktu
ODD 22 od CIVIVI navrhl Tuffknives (Geoff Blauvelt) a nabízí vše, co si od zavíracího nože přejete. Vyniká svým designem i praktičností. Rukojeť je z G10 v černé barvě má jednoduchý, ergonomický tvar a oboustranný kapesní klip. Čepel typu clip point je vyrobena z oceli Sandvik 14C28N . Získáte nůž se kterým se budete cítit dobře a využijete jej každý den. Nože CIVIVI patří do skupiny hodnotných dárků pro kamarády, ale i pokud si chcete udělat radost přímo Vy. Jakmile se nože dotknete, tak pocítíte kvalitu a propracovanost jednotlivých detailů.
.
✅ materiál čepele: Sandvik 14C28N
✅ tvrdost čepele: 58-60 HRC
✅ mechanika zavírání: keramické kuličkové ložisko
✅ materiál rukojeti: G10
✅ pojistka: liner lock
✅ typ klipu: oboustranný L/P
✅ pouzdro: bez pouzdra
✅ otvor pro paracord: ne
✅ délka celkem: 181,20 mm
✅ délka čepele: 75,40 mm
✅ délka zavřený: 105,80mm
✅ síla čepele: 3,00 mm
✅ tloušťka střenky: 12,00 mm
✅ váha: 103,90 g
Související produkty
![zavírací nůž CIVIVI Altus G10](/media/images/liquid/xbbc685314892.png)
CIVIVI Altus G10
zavírací nůž 2.799 Kč![zavírací nůž CIVIVI Voltaic Micarta](/media/images/liquid/xbbc239152164.png)
CIVIVI Voltaic Micarta
zavírací nůž 2.899 Kč![japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi - Clip KB-265](/media/images/liquid/xbbc553782978.png)
Kanetsune Seseragi-Clip KB-265
Exklusivní lovecký nůž má ultra ostré řezné jádro japonské oceli Blue Steel #2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli Blue Steel #2 je vloženo mezi 14 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 125 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 215 g Čištění loveckého nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem. Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Blue Steel #2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Vyrobeno v Japonsku 9.999 Kč![nůž zavírací Dellinger WEIDMANN Mamooth VG-10 Damascus](/media/images/liquid/xbbc515274171.png)
Dellinger WEIDMANN Mamooth VG-10 Damascus
zavírací nůž 6.499 Kč![zavírací nůž CIVIVI Baklash Double Black C801H Flipper](/media/images/liquid/xbbc132164333.png)
CIVIVI Baklash Double Black C801H Flipper
zavírací nůž 1.599 Kč![zavírací nůž WEKNIFE Saakshi Natural](/media/images/liquid/xbbc696131787.png)