Jata V142
vařiče elektrické
EAN: 8421078032601
Naše cena1.989 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Značka: JATA
Adresa výrobce: Bořice 100 538 62 Česká republika
Stránky výrobce: https://jata.cz/
E-mail výrobce: jata@jata.cz
Adresa výrobce: Bořice 100 538 62 Česká republika
Stránky výrobce: https://jata.cz/
E-mail výrobce: jata@jata.cz
Popis produktu
- Příkon 2400 W (2x 1200W)
- Kovové tělo a v něm 2 keramické varné desky
- Průměr plotýnek 2 x 165mm
- 2 nastavitelné termostaty
- Kontrolky chodu
- Extra tenký design v modrém provedení
- Ochrana proti přehřátí
- Rozměry: 31,5 × 8 × 51 cm
Související produkty

Sencor SSV 5000BK
Sous Vide vařič Chutnější a zdravější vaření (než u klasického smažení či pečení) Přesné nastavení času a teploty (20 – 90 °C) Sáčky součástí balení Zdravé vaření ve vakuových sáčcích Slyšeli jste už o přípravě jídla pomocí metody sous vide? Jedná se o vaření při konstantní nízké teplotě, přičemž ingredience musíte nejprve zavakuovat do speciálního plastového sáčku. Poté přístroj, připomínající dámskou kulmu na vlasy, ponoříte do hrnce se zavakuovanými potravinami, přidáte vodu a o ostatní se už zařízení postará samo. Jídlo si zachovává svou vůni, chuť, barvu i šťavnatost. Nerozvařuje se, ani nepřipaluje. Hlavní body produktu: • chutné vaření ve vakuových sáčcích, bez použití oleje • uchovává lahodnou chuť, barvu, vůni a vitaminy • přesné nastavení času a teploty od 20 do 90 °C • automatické vypnutí • jednoduché ovládání – LED displej s tlačíkem • příkon 1 200 W• maximální doba provozu až 99 hodin a 59 minut Metoda sous vide Speciální metoda sous vide je ideální pro přípravu ryb, masa a zeleniny. Jde o zdravější a chutnější variantu vaření, než při běžném pečení nebo smažení. Není totiž třeba přidávat žádné nezdravé tuky či oleje. Jídlo budete vařit při konstantní nízké teplotě ve speciálním vakuovém sáčku. Ovládání Použití vařiče je velmi jednoduché. Všechna nastavení, ať už se jedná o nastavení času, teploty od 20 do 90 °C nebo zapnutí, se ovládají pomocí jediného tlačítka. Veškeré informace vidíte na přehledném LED displeji. Přichycení klipem Sous vide vařič Sencor SSV 5000 je možné použít v jakékoli žáruvzdorné nádobě s minimální výškou 16 cm. Aby pevně stál, připojte ho k okraji nádoby praktickým klipem. Vakuové sáčky Speciální ekologicky šetrné sáčky zip lock jsou součástí balení sous vide vařiče. Zdravotně jsou zcela nezávadné a jejich použití je dlouhodobé. Bezpečně je můžete nechat omýt i v myčce nádobí. Bezpečnostní ochrana Zařízení má vestavěnou ochranu proti přehřátí i proti nízké hladině vody, takže si během vaření můžete jít klidně odpočinout. Po skončení časovače se přístroj sám automaticky vypne. Snadné uskladnění Díky voděodolnosti IPX7 můžete sous vide vařič bez jakýchkoli problémů ponořit do vody. Přístroj zabírá v kuchyni jen minimum místa a můžete ho bez problémů skladovat v šuplíku. Obsah balení • Sous vide vařič • 2 sáčky zip lock 2.499 Kč
Jata V531
Jata V531, Jednoplotýnkový sklokeramický vařič. příkon 1200 W sklokeramický jednoplotýnkový vařič nerezová základna a ovládání průměr plotýnky 180mm (1200W) nastavitelný termostat kontrolka chodu extra tenký design ochrana proti přehřátí 1.989 Kč
Domo DO309KP
Domo DO309KP, Klasický vařič s litinovou plotýnkou a nástřikem práškovou vypalovací barvou Jednoplotýnkový vařič. Snadná a plynulá regulace teploty. Světelná signalizace chodu vařiče. Profilovaná horní deska pro zachycení přetečených kapalin. Ochrana proti přehřátí. Plotýnka z tlakově litého hliníku o průměru 18,5 cm Povrchová úprava těla přístroje: bílá vypalovaná barva 649 Kč
Sencor SCP 4601GY
Sklokeramická indukční varná deska je studená na dotyk, protože teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě (pozor, deska se může částečně ohřát od varné nádoby). Indukční vaření šetří čas (60 %) a elektrickou energii (50 %). Má vysokou účinnost (až 90 %) a minimální tepelné ztráty. Vařič a jednotlivé funkce ovládáte dotykovými tlačítky. O teplotě a výkonu vás informuje přehledný velký LCD displej s červeným podsvětlením. Souvislá plocha sklokeramického povrchu kryje celou svrchní stranu vařiče. Proto je snadné udržovat přístroj v čistotě. A protože se teplo potřebné k vaření generuje v nádobě a varná plocha se přímo nezahřívá (pouze zbytkovým teplem z nádoby) to, co nedopatřením opustí hrnec, se k povrchu vařiče nenapeče. Mikroprocesorové řízení provozu. Okamžitý přenos výkonu bez zdlouhavého rozehřívání. Vhodný pro průměry nádobí od 12 do 26 cm. Automatická detekce nádob pro indukční vaření (s magnetickým dnem). Možnost volby nastavení teploty / výkonu. Regulace teploty od 60 °C do 240 °C. 10 přednastavených stupňů ohřevu v rozsahu 200 – 2 000 W a 200 – 1 400 W. Časovač pro odklad vypnutí až o 180 minut. Tlačítko ON/OFF pro zapnutí nebo přepnutí do pohotovostního režimu. Vysoká úroveň bezpečnosti: Automatická detekce varné nádoby a automatické vypnutí. Vařič vypne, pokud je nádoba sejmuta z plotýnky nebo v případě, kde je použito nádobí nevhodné pro indukční vaření. Vhodnost nádobí ověříte snadno přiložením magnetu ke dnu nádoby. Tepelná pojistka proti přehřátí varné desky i vnitřku vařiče se zvukovou signalizací. Nejdřív se ozve varovný signál, pak se vařič samočinně vypne. Indikace zbytkového tepla. Pokud teplota povrchu vařiče přesáhne hodnotu 80 °C (teplo generované dnem zahřívané nádoby), objeví se na displeji varovná výstraha „HEAT". Varování zmizí, jakmile teplota povrchu klesne pod 80 °C. Automatické vypnutí varné desky po 2 hodinách nečinnosti. Dvouplotýnkový indukční vařič TouchControl Snadné ovládání na dotykovém panelu se sliderem pro regulaci teploty a výkonu Snadná údržba sklokeramické indukční varné desky Úsporu času a elektrické energie zajistí vysoká účinnost indukčního vaření 2.999 Kč
Laica SVC107L
Laica SVC107L, Vařte své oblíbené jídla jako skutečný šéfkuchař v pohodlí svého domova.Bez velké námahy připravíte zdravé a lahodné jídla. S vařičem Sous Vide Laci se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení. Co je Sous Vide vaření? Sous Vide je technika pro přípravu jídel bez přístupu kyslíku a použití tuku. Ochucený pokrm se vloží do sáčků vhodných pro tepelnou úpravu a pomocí vakuovacího zařízení se utěsní. Následně se vaří v lázni při nízké teplotě v závislosti na druhu pokrmu.Díky vakuovému balení si jídlo uchovává vitamíny, maximum šťávy, svou chuť a vůni. Maso neobsahuje žádné bakterie, které často nelze zaručit konvenčními způsoby pečení.Vakuované potraviny vydrží déle čerstvé. Takto tepelně upravené potraviny lze skladovat v chladničce až 15 dní a v mrazničce více než jeden měsíc.Sous Vide vaření šetří váš čas a špinavé nádobí.Jediné, co musíte udělat je uzavřít požadované potraviny ať už je to maso, ryby nebo zelenina spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém variaci prostoru stejná. Takto je zajištěno, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření. Co k vaření Sous Vide potřebujete? ponorný vařič nebo hrnec Laica Sous Vide zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné na vaření Sous Vide 3.490 Kč