Dellinger Nůž pečivový Bread Sandvik green northern 200 mm

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.199 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Velmi ostrý nůž na pečivo japonského stylu s délkou ostří 200 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas.

Technické parametry

  • materiál čepele: Sandvik 14C28N
  • materiál rukojeti: barevná pryskyřice s rýží
  • délka ostří: velké 160 - 200 mm
  • typ nože: na pečivo (Bread)

Související produkty

Gyuto / Chef 8,5 - 210mm Dellinger German Samurai

Dellinger Gyuto Chef 8,5" German Samurai 210 mm

Japonský nůž šéfkuchaře GYUTO / Chef 8,5“ (210 mm) série Dellinger German Samurai . Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger German Samurai ( délka čepele 210 mm ) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO German Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.    Délka rukojeti: 125 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 335 mm Hmotnost: 225 g Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. 999 Kč
Skladem
Nůž pečivový Bread Dellinger Sandvik Green Northern Sun

Dellinger Nůž pečivový Bread Sandvik green northern 200 mm

Velmi ostrý nůž na pečivo japonského stylu s délkou ostří 200 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas. 2.199 Kč
Skladem
Nůž na zeleninu Nakiri 165 mm Dellinger Samurai

Dellinger Japonský nůž na zeleninu Nakiri Samurai 16,5 cm

Velmi ostrý japonský nůž na krájení a sekání zeleniny Nakiri 7“ Dellinger Samurai (délka čepele 165 mm) z damascénské oceli (damascus steel) svým tvarem připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení a sekání zeleniny Svým tvarem připomíná sekáček na maso Snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky Nakrájenou surovinu jednoduše naberete na čepel a přenesete do hrnce či pánve Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 165 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 278 g Materiál: damašková ocel, G-10 2.999 Kč
Skladem
Nůž Santoku 130 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus nůž santoku 5

Japonský kuchařský nůž Santoku Dellinger Samurai Nůž Santoku je všestranný nůž, který pochází z Japonska. V překladu Santoku znamená „tři ctnosti“ - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Čepel Sheepsfoot má rovné ostří a tupý hřbet, který probíhá rovnoběžně s ostřím a poté se stáčí dolů směrem k hrotu, jako pasoucí se ovce. Tento vzor čepele byl původně navržen pro provádění řezných a krájecích prací, kde by ostrá špička mohla vést k nežádoucímu propíchnutí nebo proříznutí. Tupý hřbet umožňuje bezpečné uchopení čepele prsty ("dusání") nebo vysunutí prstu pro zvýšení jemné kontroly nad ostřím při jemné práci. Rozbouřené moře na čepeli ... Čepel nožů ze série Dellinger Samurai je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor TINY WAVE připomínající rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. ... a ta rukojeť Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Materiál G-10 je velmi atraktivní a hodně žádaný. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Mají speciálně navržený tvar záštity pro asijský úchop nože. 1.699 Kč
Skladem
CATLER DMS 178 Santoku nůž Catler

CATLER DMS 178

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni.V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.178/313 mm 3.989 Kč
Skladem
nůž Univerzální Utility 130 mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Dellinger Manmosu Professional Damascus nůž Univerzální Utility 130 mm

japonský univerzální nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Professional Damascus . Překrásný a velmi ostrý japonský nůž UTILITY 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g   Japonský nůž šéfkuchaře Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! . Doporučení a údržba: ✅ japonský kuchňský nůž Utility 130 mm z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! . Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem . Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. . 2.699 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.