Dellinger Kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo volcano 210 mm

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.749 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Není skladem

Popis produktu

Nůž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení pečiva (rohlíků, chleba, bábovky) a jiných potravin, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké. Díky vroubkovanému ostří během krájení téměř nedrobíte. Navíc s nožem rozříznete klidně i velký meloun nebo ananas.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
  • Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
  • Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
  • Krásný japonský design

Odolná čepel v japonském stylu

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. 

Kvalitní rukojeť

Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce. 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Volcano
  • Model: Kiritsuke
  • Určení: nůž
  • Typ nože: na pečivo
  • Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
  • Barva: černá, červená
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
  • Materiál rukojeti: G-10
  • Hmotnost: 260 g
  • Délka ostří: 210 mm
  • Délka rukojeti: 110 mm
  • Celková délka: 345 mm

Související produkty

Kuchařský nůž Utility Kiritsuke 130 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Utility Kiritsuke volcano 130 mm

Nůž Volcano Utility Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Provedete s ním přesné řezy a usnadníte si špikování masa. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Utility Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: malý, univerzální, loupací Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 170 g Délka ostří: 130 mm Délka rukojeti: 100 mm Celková délka: 310 mm 1.999 Kč
Skladem
Nůž univerzální Utility Dellinger Sandvik Green Northern Sun

Dellinger Univerzální nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 12,5 cm

Hlavní výhody: univerzální nůž pro krájení všech druhů potravin ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 100 mm délka čepele: 125 mm celková délka: 230 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 1.399 Kč
Skladem
Japonský kuchařský vykosťovací nůž 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský vykošťovací nůž 6 145 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli s délkou ostří 14,5 cm je vhodný k vykosťování a jednoduchou práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým vykosťováním drůbeže, tento nůž bude pro vás zaručeným pomocníkem. Nůž s nápadně zakřivenou čepelí zvládne bez sebemenších problémů řezání šlach, tučných částí a zároveň se postará o jednodušší vykosťování v okolí kloubů či kostí. Vykosťovací nůž je nedílnou součástí každé správné kuchyně, ve které jsou lahůdky z masa na denním pořádku. Zjednodušte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 26, 5 cm a váha 105 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.499 Kč
Skladem
Nůž Santoku 130 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus nůž santoku 5

Japonský kuchařský nůž Santoku Dellinger Samurai Nůž Santoku je všestranný nůž, který pochází z Japonska. V překladu Santoku znamená „tři ctnosti“ - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Čepel Sheepsfoot má rovné ostří a tupý hřbet, který probíhá rovnoběžně s ostřím a poté se stáčí dolů směrem k hrotu, jako pasoucí se ovce. Tento vzor čepele byl původně navržen pro provádění řezných a krájecích prací, kde by ostrá špička mohla vést k nežádoucímu propíchnutí nebo proříznutí. Tupý hřbet umožňuje bezpečné uchopení čepele prsty ("dusání") nebo vysunutí prstu pro zvýšení jemné kontroly nad ostřím při jemné práci. Rozbouřené moře na čepeli ... Čepel nožů ze série Dellinger Samurai je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor TINY WAVE připomínající rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. ... a ta rukojeť Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Materiál G-10 je velmi atraktivní a hodně žádaný. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Mají speciálně navržený tvar záštity pro asijský úchop nože. 1.699 Kč
Skladem
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

Steakový nůž s ostřím 125 mm –  nejvyšší úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. Vyrobeno z německé oceli 1.4116. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole.   Délka rukojeti:        130 mm Délka čepele:          125 mm Celková délka:        260 mm Hmotnost:                77 g. Doporučení a údržba:✅ steakový nůž z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte steakový nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte steakový nůž z německé oceli 1.4116 oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že steakový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 1.499 Kč
Skladem
Japonský kuchařský okrajovací nůž 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský okrajovací nůž 4 90 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli o délce ostří 9 cm s drobnou čepelí využijete při čištění a krájení zeleniny či ovoce. Určitě jej oceníte při přípravě pestrých ovocných talířů či zeleninových salátů, u kterých si budete chtít dát záležet na bezvadných tvarech nakrájených kousků. Jeho skutečné kouzlo objevíte i při krájení cibule či jiných čerstvých surovinách, neboť nadprůměrná ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou vždy plné šťávy a intenzivní chuti. Nůž má však široké využití a neměl by chybět ve výbavě žádného zkušeného kuchaře. Dokážete s ním hravě nakrájet třeba i menší kousky masových lahůdek. Zpříjemněte si vaše každodenní krájení a okuste nové zážitky s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS -10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. > znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 21 cm a váha 100 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.