German Samurai Čínský nůž Dellinger Cleaver 180 mm

nože

Naše cena1.199 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Čínský kuchyňský nůž Dellinger German Samurai Cleaver o délce čepele 18 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů. V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Od tradičních kuchyňských nožů se odlišuje právě čepelí, která je tlustší a širší. Díky tomu budete všechny materiály krájet s mimořádnou přesností. Ve vaší kuchyni se bude skvěle hodit na řezání větších kusů masa (kuře, kachna), ale také na sekání tvrdší zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Čínské kuchyňské nože jsou vhodné také ke krájení menších kousků vykostěného masa. Vrchní část čepele můžete využívat k drcení česneku. Extrémní šířku čepele lze velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V asijské kuchyni naleznete tento typ nože v každé dobré restauraci mezi těmi nejlepšími šéfkuchaři. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáček značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem.

Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli X50CrMoV15 (1.4116) s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Na rukojeť nože bylo použito ebenové dřevo, které je zdobeno mozaikovým znakem. Ergonomický tvar rukojeti vám zajistí maximálně pohodlné uchopení nástroje. Specifická forma připomíná asijský typ nožů. Trojité nýtování dodává nástroji dokonalou pevnost, stabilitu a bezvadné spojení nerezového ostří s rukojetí.

  • Rozměry: celková délka 32 cm a váha 340 g.
  • Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Výhody produktu: ✅kvalitní nerezová ocel z Německa typu 1.4116, ✅ebenové dřevo, ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅všestranné využití, ✅ čínský design.

Související produkty

Catler sada nožů 126 + 203

Catler sada nožů 126 + 203

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6     +     Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.203/338 mm   Délka 33,8 cm Délka čepele 20,3 5.400 Kč
Skladem
Nůž Santoku 130 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus nůž santoku 5

Japonský kuchařský nůž Santoku Dellinger Samurai Nůž Santoku je všestranný nůž, který pochází z Japonska. V překladu Santoku znamená „tři ctnosti“ - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Čepel Sheepsfoot má rovné ostří a tupý hřbet, který probíhá rovnoběžně s ostřím a poté se stáčí dolů směrem k hrotu, jako pasoucí se ovce. Tento vzor čepele byl původně navržen pro provádění řezných a krájecích prací, kde by ostrá špička mohla vést k nežádoucímu propíchnutí nebo proříznutí. Tupý hřbet umožňuje bezpečné uchopení čepele prsty ("dusání") nebo vysunutí prstu pro zvýšení jemné kontroly nad ostřím při jemné práci. Rozbouřené moře na čepeli ... Čepel nožů ze série Dellinger Samurai je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor TINY WAVE připomínající rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. ... a ta rukojeť Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Materiál G-10 je velmi atraktivní a hodně žádaný. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Mají speciálně navržený tvar záštity pro asijský úchop nože. 1.699 Kč
Skladem
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

Steakový nůž s ostřím 125 mm –  nejvyšší úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. Vyrobeno z německé oceli 1.4116. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole.   Délka rukojeti:        130 mm Délka čepele:          125 mm Celková délka:        260 mm Hmotnost:                77 g. Doporučení a údržba:✅ steakový nůž z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte steakový nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte steakový nůž z německé oceli 1.4116 oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že steakový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 1.499 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Utility Kiritsuke 130 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Utility Kiritsuke volcano 130 mm

Nůž Volcano Utility Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Provedete s ním přesné řezy a usnadníte si špikování masa. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Utility Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: malý, univerzální, loupací Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 170 g Délka ostří: 130 mm Délka rukojeti: 100 mm Celková délka: 310 mm 1.999 Kč
Skladem
CATLER DMS 76 Ořezávací nůž Catler

CATLER DMS 76

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm 2.189 Kč
Skladem
CATLER DMS 205 Nůž na pečivo

CATLER DMS 205

Nůž na pečivo 2.999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.