Dellinger Damask Cocobolo

lovecké nože

Naše cena1.999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Exklusivní lovecký nůž s pevnou čepelí z damascénské oceli a střenkou z exotického dřeva Cocobolo Wood. Nůž je vyroben z 352 ručně překládaných vrstev ocelí 1095 a 15n20. Vysoký obsah uhlíku 1095 dává tomuto noži extrémně ostré a trvanlivé ostří. Uhlíkové oceli je mnohem snazší ostřit než nerezové nože. Postupem času Váš nůž přijme krásnou patinu a opravdu se stane jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše.

 

  • Celková délka: 255 mm
  • Tloušťka ostří: 4 mm
  • Délka ostří: 145 mm
  • Váha nože: 212 g
  • Materiál rukojeti: Cocobolo

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Nikdy neumývejte kvalitní nůž v myčce na nádobí ! Tato ocel není nerezová ! Po použití opláchněte nůž, osušte jej hadříkem nebo utěrkou a uložte na bezpečném a suchém místě.

Související produkty

zavírací nůž WEKNIFE Smooth Sentinel Cuibourtia Black Stonewashed

WEKNIFE Smooth Sentinel Cuibourtia Black Stonewashed

zavírací nůž 5.989 Kč
Skladem
sekera Dellinger Valhalla ASKA Damascus

Dellinger Valhalla ASKA Damascus

Sekera z damascénské oceli 2.799 Kč
Skladem
japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi - Clip KB-265

Kanetsune Seseragi-Clip KB-265

Exklusivní lovecký nůž má ultra ostré řezné jádro japonské oceli Blue Steel #2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli Blue Steel #2 je vloženo mezi 14 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.   Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 125 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 215 g Čištění loveckého nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem. Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Blue Steel #2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Vyrobeno v Japonsku 9.999 Kč
Skladem
Lovecký zavírací damaškový nůž Dellinger Hunter Poplar Burl

Dellinger Hunter Poplar Burl

Lovecký zavírací damaškový nůž 2.899 Kč
Skladem
zavírací nůž CIVIVI Chevalier Cuibourtia

CIVIVI Chevalier Cuibourtia

zavírací nůž 2.899 Kč
Skladem
nůž lovecký / řeznický Dellinger SAVAGE D2 Butcher

nůž lovecký / řeznický Dellinger SAVAGE D2 Butcher

Praktický a výkonný lovecký nůž vhodný pro BBQ je kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni! . Parametry nože: Celková délka: 240 mm Délka čepele: 115 mm Síla čepeli: 2,7 mm Hmotnost: 144 g . Doporučení a údržba:✅ kuchařský nůž Dellinger z oceli D2, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !   Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.   Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli D2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.   . 1.499 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.