Domo DO9234EM 17,5 cm

nože

elektrický nůž

Novinka
Naše cena689 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Velmi ostrý a výkonný elektrický nůž snadno krájí čerstvý chléb, maso, sýry, zeleninu i zmražené potraviny. Protiběžná ostří z nerezové oceli lze snadno z nože vyjmout a očistit, nebo umýt v myčce na nádobí. Díky kompaktním rozměrům a plastovému krytu na ostří můžete nůž bezpečně uložit do zásuvky přímo v kuchyňské lince a mít tak nůž vždy po ruce. Ergonomická rukojeť skvěle padne do pravé i levé ruky a nízká hmotnost oddálí únavu z dlouhého krájení většího množství surovin. Spouštěcí tlačítko na spodní části přístroje je přesně na ukazováček a jeho lehkým stiskem nůž ihned spustíte a povolením opět nůž vypnete. Během práce lze nůž jednoduše odkládat na stabilní nožičky na těle přístroje. Postavený nůž je vždy ostřím dolů a nehrozí tak náhodné poranění o jeho velmi ostrou čepel.

Technické parametry

  • Typ kráječe: elektrický nůž
  • Délka ostří: 17,5 cm
  • Příkon: 150 W
  • Hlučnost: < 85 dB(A)
  • Ergonomická rukojeť zajišťující bezpečný úchop
  • Vhodný pro leváky i pro praváky
  • Vyvážené lehké tělo přístroje
  • Celková hmotnost včetně nožů pouze 592 g
  • Pulzní spouštěcí tlačítko ve spodní části s lehkým stiskem
  • Velmi ostré vroubkované ostří z nerezové oceli
  • Vroubkovaná část ostří o délce 15,8 cm
  • Tlačítko pro snadné vyjmutí nožů
  • Nože lze oddělit a snadno vyčistit
  • Nože lze mýt v myčce na nádobí
  • Délka kabelu: 98 cm
  • Kompaktní rozměry umožňují uložení o do zásuvky kuchyňské linky
  • Nožičky na těle přístroje umožňující postavení přístroje na kuchyňskou linku ostřím dolů
  • Balení včetně ochranného plastového krytu na ostří
  • Rozměry balení (š x h x v): 28,3 x 7 x 9 cm
  • Hmotnost balení: 0,7 kg
  • Rozměry přístroje (š x h x v): 48 x 6 x 6,7 cm
  • Hmotnost přístroje: 0,6 kg

Související produkty

Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon Fragment Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 155 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 145 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 1.799 Kč
Skladem
Japonský kuchařský vykosťovací nůž 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský vykošťovací nůž 6 145 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli s délkou ostří 14,5 cm je vhodný k vykosťování a jednoduchou práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým vykosťováním drůbeže, tento nůž bude pro vás zaručeným pomocníkem. Nůž s nápadně zakřivenou čepelí zvládne bez sebemenších problémů řezání šlach, tučných částí a zároveň se postará o jednodušší vykosťování v okolí kloubů či kostí. Vykosťovací nůž je nedílnou součástí každé správné kuchyně, ve které jsou lahůdky z masa na denním pořádku. Zjednodušte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 26, 5 cm a váha 105 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.499 Kč
Skladem
Nůž na pečivo 195 mm Dellinger Samurai

Dellinger Samurai Professional Damascus VG 10, 195mm

Nůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Nůž na pečivo je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdých rohlíků nebo vláčné bábovky, ale stejně snadno rozřízne i velký meloun nebo ananas. Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli. Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání. Parametry nože: Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC Délka čepele: 195 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 325 mm Hmotnost: 240 g Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.799 Kč
Skladem
Gyuto / Chef 8,5 - 210mm Dellinger German Samurai

Dellinger Gyuto Chef 8,5" German Samurai 210 mm

Japonský nůž šéfkuchaře GYUTO / Chef 8,5“ (210 mm) série Dellinger German Samurai . Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger German Samurai ( délka čepele 210 mm ) z německé oceli 1.4116 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO German Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.    Délka rukojeti: 125 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 335 mm Hmotnost: 225 g Rukojeť západního stylu je vyrobena z ebenového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. 999 Kč
Skladem
nůž šéfkuchaře Santoku 180mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Dellinger Manmosu Professional Damascus nůž šéfkuchaře Santoku 180 mm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 320 mm Hmotnost: 250 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu 3.999 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž Big Chef 190 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Gyuto Big Chef 8 190 mm

Kuchařský nůž Dellinger Okami Big Chef vyrobený z japonské nerezové oceli s délkou ostří 19 cm je vhodný krájení všech druhů surovin ve vaší domácnosti. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar pro všechny způsoby krájení. Ať už budete s těmito noži vařit v profesionální restauraci nebo v pohodlí domova, každodenní činnosti jako je čištění masa, krájení zeleniny či plátkování vám hned půjdou lépe. Výše položený hrot nože zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. &gt; znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů.     Rozměry: celková délka 33 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. 2.299 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.