Dellinger Japonský kuchařský vykošťovací nůž 6 145 mm

nože

Naše cena1.499 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami z japonské nerezové oceli s délkou ostří 14,5 cm je vhodný k vykosťování a jednoduchou práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým vykosťováním drůbeže, tento nůž bude pro vás zaručeným pomocníkem. Nůž s nápadně zakřivenou čepelí zvládne bez sebemenších problémů řezání šlach, tučných částí a zároveň se postará o jednodušší vykosťování v okolí kloubů či kostí. Vykosťovací nůž je nedílnou součástí každé správné kuchyně, ve které jsou lahůdky z masa na denním pořádku. Zjednodušte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů.

Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů.

Výhody produktu:

Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design.

Rozměry: celková délka 26, 5 cm a váha 105 g.

Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Související produkty

Kuchařský nůž Santoku Kiritsuke 180 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Santoku Kiritsuke volcano 180 mm

Nůž Volcano Santoku Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro běžné krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Čepel nože Santoku je širší než u klasických kuchyňských nožů a má kulatější špičku. Usnadní vám řezání, rozkrájení i mletí surovin, které potřebujete k vaření či přípravě studených pokrmů.  Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Santoku Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: Santoku Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 263 g Délka ostří: 180 mm Délka rukojeti: 110 mm Celková délka: 310 mm 2.799 Kč
Skladem
nůž na chléb Bread 8,5 (210mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

Dellinger Rose Wood Damascus nůž na chléb Bread 8,5

Extrémě ostrý japonský nůž Bread 8,5“ na chléb a pečivo ze série Dellinger Rose-Wood Damascus ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Získejte plátky, které jste vždycky chtěli ! Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.   Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva Rose-Wood (palisandr) a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. . Délka rukojeti:        130 mm Délka čepele:          210 mm Celková délka:       340 mm Hmotnost:               230 g   Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem .   Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli vg10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. . Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli, nebo dřeva je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. . Doporučení a údržba:✅ japonský nůž na chléb a pečivo Bread 8,5“ Dellinger Rose-Wood Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 1.699 Kč
Skladem
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Kita - North Damascus

Dellinger Kita North Damascus univerzální nůž 6

Univerzální nůž 150 mm Dellinger Kita North Damascus Robustní, velmi ostrý univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel) v severském keltském stylu. Matná, kvalitní ocel a překrásná rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood tvoří perfektní pár. Na rukojeti je rytá keltská ozdobná kresba. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Krájení, plátkování, loupání a dekorování ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Díky své velikosti je to velmi hbitý pomocník. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Délka rukojeti: 115 mm Délka ostří: 150 mm Celková délka: 265 mm Hmotnost: 115 g Nože ze série Dellinger KITA mají velmi ostré řezné jádro z oceli 10Cr15CoMoV (náhrada japonské oceli VG-10), které je velmi dobře chráněno proti korozi. Ocel 10Cr15CoMoV má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z této vynikající oceli je vloženo mezi 6 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Třpytivý damascénský vzor SURFE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena 2 mozaikovými nýty a keltskou rytinou . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! Doporučení a údržba: ✅ Kuchyňský univerzální nůž 150 mm z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 2.799 Kč
Skladem
nůž Santoku Red 170 mm Dellinger Resin Future

Dellinger nůž Santoku Red Resin Future 170 mm

Japonský kuchařský nůž Red Santoku Dellinger Resin Future series   Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel u nožů Santoku je širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se odlišnou geometrií a kulatější špičkou. Díky tomu zajišťuje tento nůž minimální únik tekutin. Proto budou Vaše pokrmy plné šťávy a vitamínů. Lesklá, kvalitní ocel v kombinaci s rukojetí z barvené pryskyřice tvoří perfektní pár a konečný výsledek je téměř dokonalý. Každý nůž je ručně broušený a dosahuje vysoké ostrosti. Rozbouřené moře na čepeli ...   Čepel nožů z Resin Future series je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 62+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem STORMY WAVES minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře STORMY WAVES je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. ... ryzí krása pryskyřice   Rukojeť je vyrobena z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu. Navíc je ozdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu, nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Nezačne v průběhu času korodovat, oxidovat, zůstane stejně tvrdá a pevná 2.599 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský plátkovací nůž 9 225 mm

Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky. Už žádné škrábance na čepeli ... Ostří nožů ze série  je tvořena jádrem z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, které je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu, tzv. stonewashed. Tato povrchová úprava snadno skryje škrábance. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů, si krájené produkty zachovají svůj tvar a strukturu.   ... pohodlná kulatá rukojeť Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Parametry nože: Celková délka: 355 mm Délka ostří: 225 mm Délka rukojeti: 130 mm Hmotnost: 225 g   Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ... Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. Chraňte nůž před pádem nebo nárazem. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí. 1.999 Kč
Skladem
čínský nůž Dellinger Cleaver 200 mm - Padauk Wood

Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm Dellinger čínský nůž Cleaver Padauk Wood 200 mm

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.   Délka rukojeti:     100 mm     Délka čepele:      200 mm   Výška čepele:      100 mm Celková délka:    310 mm  Hmotnost:            350 g   Rukojeť asijského stylu je vyrobena ze dřeva Padauku. Vždy je pečlivě ručně leštěná, kulatého tvaru a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. . Doporučení a údržba: ✅ čínský nůž TAO z nerezové oceli X9Cr13MoV nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepožívejte čínský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! Ostření nože: pro ostří loveckého nože z oceli X9Cr13MoV doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 1.899 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.