Domo DO9234EM 17,5 cm

nože

elektrický nůž

Novinka
Naše cena689 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Velmi ostrý a výkonný elektrický nůž snadno krájí čerstvý chléb, maso, sýry, zeleninu i zmražené potraviny. Protiběžná ostří z nerezové oceli lze snadno z nože vyjmout a očistit, nebo umýt v myčce na nádobí. Díky kompaktním rozměrům a plastovému krytu na ostří můžete nůž bezpečně uložit do zásuvky přímo v kuchyňské lince a mít tak nůž vždy po ruce. Ergonomická rukojeť skvěle padne do pravé i levé ruky a nízká hmotnost oddálí únavu z dlouhého krájení většího množství surovin. Spouštěcí tlačítko na spodní části přístroje je přesně na ukazováček a jeho lehkým stiskem nůž ihned spustíte a povolením opět nůž vypnete. Během práce lze nůž jednoduše odkládat na stabilní nožičky na těle přístroje. Postavený nůž je vždy ostřím dolů a nehrozí tak náhodné poranění o jeho velmi ostrou čepel.

Technické parametry

  • Typ kráječe: elektrický nůž
  • Délka ostří: 17,5 cm
  • Příkon: 150 W
  • Hlučnost: < 85 dB(A)
  • Ergonomická rukojeť zajišťující bezpečný úchop
  • Vhodný pro leváky i pro praváky
  • Vyvážené lehké tělo přístroje
  • Celková hmotnost včetně nožů pouze 592 g
  • Pulzní spouštěcí tlačítko ve spodní části s lehkým stiskem
  • Velmi ostré vroubkované ostří z nerezové oceli
  • Vroubkovaná část ostří o délce 15,8 cm
  • Tlačítko pro snadné vyjmutí nožů
  • Nože lze oddělit a snadno vyčistit
  • Nože lze mýt v myčce na nádobí
  • Délka kabelu: 98 cm
  • Kompaktní rozměry umožňují uložení o do zásuvky kuchyňské linky
  • Nožičky na těle přístroje umožňující postavení přístroje na kuchyňskou linku ostřím dolů
  • Balení včetně ochranného plastového krytu na ostří
  • Rozměry balení (š x h x v): 28,3 x 7 x 9 cm
  • Hmotnost balení: 0,7 kg
  • Rozměry přístroje (š x h x v): 48 x 6 x 6,7 cm
  • Hmotnost přístroje: 0,6 kg

Související produkty

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

nůž Kiritsuke / Chef 8,5 Dellinger Octagonal Desert Iron Wood VG-10

Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke/Chef 8,5“ Dellinger Octagonal Desert Iron Wood ( délka čepele 250 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) VG-10 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 8 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti:        140 mm Délka čepele:          215 mm Celková délka:        350 mm Hmotnost:                170 g Nůž Kiritsuke 215 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 66 vrstvami dvou tvrdých nerezových,prokovaných ocelí a jádrem z japonské oceli VG-10. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického Desert Iron-Wood a materiálu G10 s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba: ✅ nůž Gyuto 215 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Santoku Dellinger Sandvik Red Northern Sun

DELLINGER kuchařský nůž Santoku Sandvik Red Northern Sun

Velmi ostrý nůž japonského stylu Santoku s délkou ostří 185 mm ze série Dellinger . Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel u nožů Santoku je širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se odlišnou geometrií a kulatější špičkou.  Nože z řady jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel  po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! ... krása rýžových zrn Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti. Parametry nože: Celková délka: 310 mm Délka ostří: 185 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 260 g Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ... Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části. Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. Chraňte nůž před pádem nebo nárazem. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt. Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na ) Aby byl vždy ostrý ... Pro každodenní vytažení ostří, použijte . Doporučujeme použít . Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme . Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 2.499 Kč
Skladem
CATLER DMS 205 Nůž na pečivo

CATLER DMS 205

Nůž na pečivo 2.999 Kč
Skladem
Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Boning vykosťovací 15,5 cm

Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon Fragment Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 155 mm Délka rukojeti: 115 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 145 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 1.799 Kč
Skladem
srbský nůž Dellinger D2 ALMA BBQ

Dellinger D2 ALMA - ve stylu

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nůž Dellinger ALMA má silné (4 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let !   Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu afrického tvrdého dřeva Wenge, které je olejováno Tungovým olejem. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 2 okrasnými nýty.   Celková délka: 310 mm Tloušťka ostří: 4 mm Délka ostří: 160 mm Váha nože: 550 g Materiál rukojeti: Wenge   Upozornění: Každý nůž Dellinger ALMA je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 3.499 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future

Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm

Originální kuchyňský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice.  Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.   Čepel z damascénské oceli Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Jedinečná rukojeť z pryskyřice Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: Brown Chef Kiritsuke 205 mm Série: Resin Future Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, hnědá Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál rukojeti: pryskyřice Hmotnost: 251 g Celková délka nože: 340 mm Délka čepele: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm 3.199 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.