Catler sada nožů 126 + 203

nože

Doprava zdarma
Naše cena5.400 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 725 610 406
Skladem

Popis produktu

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm

 

  • Délka 23,4 cm
  • Délka čepele 12,6

 

 

+

 

 

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
203/338 mm

 

  • Délka 33,8 cm
  • Délka čepele 20,3

Související produkty

Gyuto / Chef 8 (200mm) Dellinger Harukaze Professional Damascus

Gyuto Chef Dellinger Harukaze Professional Damascus 8

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE ( délka čepele 200 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Harukaze je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.     Délka rukojeti:        135 mm Délka čepele:          195 mm Celková délka:        325 mm Hmotnost:                215 g   Nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem LADDER minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Shadow-Wood. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž GYUTO / Chef 8“ HARUKAZE z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 3.990 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž Big Chef 190 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Gyuto Big Chef 8 190 mm

Kuchařský nůž Dellinger Okami Big Chef vyrobený z japonské nerezové oceli s délkou ostří 19 cm je vhodný krájení všech druhů surovin ve vaší domácnosti. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar pro všechny způsoby krájení. Ať už budete s těmito noži vařit v profesionální restauraci nebo v pohodlí domova, každodenní činnosti jako je čištění masa, krájení zeleniny či plátkování vám hned půjdou lépe. Výše položený hrot nože zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10 , jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. > znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů.     Rozměry: celková délka 33 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. 2.299 Kč
Skladem
Nůž okrajovací Petty Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Ořezávací nůž CARBON FRAGMENT 11 cm

Japonský okrajovací nůž Petty Dellinger Carbon Fragment Tento univerzální drobný nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Je dost silný i na špikování masa, ale docílíte s ním i přesného řezu. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. 1.599 Kč
Skladem
Kuchařský nůž CHEF Dellinger Sandvik Green Northern Sun

DELLINGER kuchařský nůž CHEF Sandvik Green Northern Sun

Velmi ostrý kuchařský nůž Chef japonského stylu s délkou ostří 205 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti.Parametry nože:     Celková délka: 330 mm Délka ostří: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 264 g 2.599 Kč
Skladem
Kuchařský nůž BBQ Max Dellinger Sandvik Red Northern Sun

Dellinger Kuchařský nůž BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN 21 cm

všestranný nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou pro krájení a kolébkové krájení ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 2.799 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future

Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm

Originální kuchyňský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice.  Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.   Čepel z damascénské oceli Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Jedinečná rukojeť z pryskyřice Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: Brown Chef Kiritsuke 205 mm Série: Resin Future Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, hnědá Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál rukojeti: pryskyřice Hmotnost: 251 g Celková délka nože: 340 mm Délka čepele: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm 3.199 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.