CATLER DMS 178

nože

Doprava zdarma
Cena! 3.989 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Skladem
Vyberte si dárek
Cena: -799 Kč

Popis produktu

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni.
V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.
178/313 mm

Technické parametry

  • Délka 31,3 cm
  • Délka čepele 17,8

Související produkty

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Nakiri 7 170 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání však klame. Tento typ nože využijete zejména k obratnému krájení zeleniny, kterou rázem proměníte v drobné kostičky či proužky. Rovněž vám pomůže při krájení větších surovin jako jsou celer či zelí. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS- 10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobená menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅bezvadné tvary plátků, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 31 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.999 Kč
Skladem
nůž Dellinger D2 Zebrano

DELLINGER nůž "D2" ZEBRANO

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z exotického dřeva Zebra-wood. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Povrch nože je upraven černou práškovou ocelí (powder steel coating) Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni ! Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu exotického dřeva s názvem a vzhledem ZEBRA. . Celková délka:         380 mm Tloušťka ostří:           2,8 mm Délka ostří:               250 mm Váha nože:                250 g Materiál rukojeti:     Zebra-Wood            . Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 2.499 Kč
Skladem
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai

Steakový nůž s ostřím 125 mm –  nejvyšší úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. Vyrobeno z německé oceli 1.4116. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole.   Délka rukojeti:        130 mm Délka čepele:          125 mm Celková délka:        260 mm Hmotnost:                77 g. Doporučení a údržba:✅ steakový nůž z německé oceli 1.4116, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte steakový nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte steakový nůž z německé oceli 1.4116 oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že steakový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 1.499 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Chef Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon Fragment Nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef"s knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 200 mm Délka rukojeti: 125 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 190 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.999 Kč
Skladem
Nůž plátkovací Slice Dellinger Carbon Fragment

Dellinger nůž plátkovací Slice Carbon Fragment

Nůž plátkovací Slice Dellinger Carbon Fragment Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.   2.799 Kč
Skladem
nůž Cleaver 8 German 1.4116 - pakka wood

Dellinger nůž Cleaver 8

Čínský kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Cleaver o délce čepele 20 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů . V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Čepel nože působí svojí šířkou a tloušťkou poměrně robustně, což jej odlišuje od tradičních kuchyňských nožů. Čínskými sekáči se vám budou velmi dobře řezat velké kusy masa, ale také zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel se dá velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V neposlední řadě můžete vrchní část čepele využít k drcení česneku. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáč značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při kuchyňských činnostech jako je řezání, vykosťování či klasické krájení. Rozměry: celková délka 32,8 cm a váha 346 g. Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. Výhody produktu: ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅vhodný pro větší kusy surovin, ✅čínský design. 999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.