Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger Kuchařský nůž 21 cm

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Není skladem

Popis produktu

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

.

  • Délka rukojeti:        148 mm
  • Délka čepele:          210 mm
  • Celková délka:        358 mm
  • Hmotnost:                180 g

.
Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli.

Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.


Doporučení a údržba:

  • ✅ nůž Gyuto 210 mm z japonské oceli VG-10, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • ✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
  • ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • ✅ Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Související produkty

Nůž Santoku Cullens 170 mm Dellinger Samurai

Dellinger nůž Santoku Cullens 170 mm Samurai

Nůž Santoku je všestranný nůž, který pochází z Japonska. V překladu Santoku znamená „tři ctnosti“ - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Čepel Sheepsfoot má rovné ostří a tupý hřbet, který probíhá rovnoběžně s ostřím a poté se stáčí dolů směrem k hrotu, jako pasoucí se ovce. Tento vzor čepele byl původně navržen pro provádění řezných a krájecích prací, kde by ostrá špička mohla vést k nežádoucímu propíchnutí nebo proříznutí. Tupý hřbet umožňuje bezpečné uchopení čepele prsty ("dusání") nebo vysunutí prstu pro zvýšení jemné kontroly nad ostřím při jemné práci. Čepel nožů ze série Dellinger Samurai je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor TINY WAVE připomínající rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Materiál G-10 je velmi atraktivní a hodně žádaný. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Mají speciálně navržený tvar záštity pro asijský úchop nože. 2.999 Kč
Skladem
nůž Kiritsuke Bunka 270 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus

Dellinger nůž Kiritsuke Bunka Octagonal Full Damascus 270 mm

Velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke Bunka Dellinger Octagonal Full Damascus ( délka čepele 270 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Bunka je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.   Tento nůž je určený pro držení v pravé ruce. Jedná se o jednostranně broušený nůž Délka rukojeti:        160 mm Délka čepele:          270 mm Celková délka:        430 mm Hmotnost:                249 g Nůž Kiritsuke Bunka 270 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Desert Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Ostření nože: pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Doporučení a údržba:✅ nůž Kiritsuke Bunka 270 mm z damaškové oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! 4.499 Kč
Skladem
Kuchařský nůž CHEF Dellinger German Samurai

Dellinger German Samurai kuchařský nůž Chef 8

Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.   Čepel ostrá jako břitva ...Ostří nožů ze série Dellinger German Samurai je z německé oceli 1.4116. Nerezová ocel 1.4116 od firmy Thyssen Krupp (Německo) je ideální pro výrobu čepelí nožů všeho druhu. Tato ocel je hojně využívána ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu. Dokonalé opracování, kvalitní materiály a jedinečný design - to jsou nože ze série Dellinger German Samurai. ... elegantní rukojeť Ergonomická rukojeť je vyrobena z extra odolného materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Parametry nože: Celková délka: 340 mm Délka ostří: 200 mm Délka rukojeti: 125 mm Hmotnost: 220 g 999 Kč
Skladem
Healthy Kuchyňský Santoku nůž Solingen 18 cm - HT4001

Healthy Solingen 18 cm - HT4001

kuchařský 1.989 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future

Dellinger Resin Future Kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke 205 mm

Originální kuchyňský nůž RED Chef Kiritsuke 205 mm značky Dellinger bude ozdobou vaší kuchyně. Každý nůž je jedinečný svou rukojetí z pryskyřice.  Díky tvaru ostří do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Čepel z damascénské oceli má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení. Vzácná a unikátní kresba oceli navíc kombinuje krásu a luxus s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Jedinečnost každého nože díky rukojeti z pryskyřice 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí Všestranné využití Krásný vzor Stormy Waves Nepřilnavost materiálů k čepeli Vhodný jako dárek Čepel z damascénské oceli Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série Dellinger Resin Future. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli. Jedinečná rukojeť z pryskyřice Pokud máte rádi originalitu, u tohoto nože je zaručená. Design rukojeti je opravdu jedinečný u každého kusu. Rukojeť se vyrábí z překrásné epoxidové pryskyřice. Jedná se o průhlednou pryskyřici probarvenou alkoholovými pigmenty. Pryskyřice je voděodolná a zcela bez zápachu. Časem se může stát, že se začne měnit barva. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará také trojité nýtování. Tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Model: Blue Chef Kiritsuke 205 mm Série: Resin Future Určení: kuchyňský nůž Barevné provedení: nerez, modrá Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10 Materiál rukojeti: pryskyřice Hmotnost: 251 g Celková délka nože: 340 mm Délka čepele: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm 3.199 Kč
Skladem
nůž Cleaver 8 German 1.4116 - pakka wood

Dellinger nůž Cleaver 8

Čínský kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Cleaver o délce čepele 20 cm představuje schopného pomocníka, který si v kuchyni hravě poradí se všemi druhy pokrmů . V Číně se tento typ nože přezdívá jako „Tao“, což v překladu znamená „meč“. Čepel nože působí svojí šířkou a tloušťkou poměrně robustně, což jej odlišuje od tradičních kuchyňských nožů. Čínskými sekáči se vám budou velmi dobře řezat velké kusy masa, ale také zeleniny jako je hlava zelí či hlávkový salát. Široká čepel se dá velmi dobře využít i pro snadné přenášení nakrájených kousků jídla přímo do hrnce nebo pánve. V neposlední řadě můžete vrchní část čepele využít k drcení česneku. Pokud hledáte všestranný nástroj, který vyniká ostrostí a houževnatostí, čínský sekáč značky Dellinger vám pomůže s každým připravovaným pokrmem. Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a čínským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při kuchyňských činnostech jako je řezání, vykosťování či klasické krájení. Rozměry: celková délka 32,8 cm a váha 346 g. Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. Výhody produktu: ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅vhodný pro větší kusy surovin, ✅čínský design. 999 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.