Dellinger Ořezávací nůž CARBON FRAGMENT 11 cm

nože

Naše cena1.599 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Japonský okrajovací nůž Petty Dellinger Carbon Fragment


Tento univerzální drobný nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Je dost silný i na špikování masa, ale docílíte s ním i přesného řezu. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.

 

Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.

 


... dotyk budoucnosti

Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.

Technické parametry

Celková délka: 220 mm
Délka ostří:
110 mm
Délka rukojeti: 100 mm
Hmotnost: 71 g

Související produkty

Nůž vykosťovací Boning Dellinger Sandvik Green Northern Sun

Dellinger Vykosťovací nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 16,5 cm

Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 100 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit 1.599 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Nakiri 7 170 mm

Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání však klame. Tento typ nože využijete zejména k obratnému krájení zeleniny, kterou rázem proměníte v drobné kostičky či proužky. Rovněž vám pomůže při krájení větších surovin jako jsou celer či zelí. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS- 10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobená menším znakem samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅bezvadné tvary plátků, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 31 cm a váha 260 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. K občasnému vyhlazení ostří vám postačí klasická ocílka. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné. 1.999 Kč
Skladem
Healthy Kuchyňský Santoku nůž Solingen 18 cm - HT4001

Healthy Solingen 18 cm - HT4001

kuchařský 1.989 Kč
Skladem
Kuchařský nůž CHEF Dellinger Sandvik Green Northern Sun

DELLINGER kuchařský nůž CHEF Sandvik Green Northern Sun

Velmi ostrý kuchařský nůž Chef japonského stylu s délkou ostří 205 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti.Parametry nože:     Celková délka: 330 mm Délka ostří: 205 mm Délka rukojeti: 115 mm Hmotnost: 264 g 2.599 Kč
Skladem
Catler sada nožů 76 + 126

Catler sada nožů 76 + 126

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm   Délka 7,6 cm Délka čepele 15,5   +     Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6 4.400 Kč
Skladem
srbský nůž Dellinger D2 Kokki BBQ

srbský nůž Dellinger D2 Kokki BBQ

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Srbský nůž Dellinger KOKKI má silné (4 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let ! Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z olivového dřeva a je ozdobena a zpevněna 2 okrasnými nýty. Celková délka: 310 mm Tloušťka ostří: 4 mm Délka ostří: 165 mm Váha nože: 500 g Materiál rukojeti: olivové dřevo . Upozornění: Každý nůž Dellinger KOKKI je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 3.399 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.