Dellinger Nůž pečivový Bread Sandvik green northern 200 mm

nože

Doprava zdarma
Naše cena2.199 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Velmi ostrý nůž na pečivo japonského stylu s délkou ostří 200 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas.

Technické parametry

  • materiál čepele: Sandvik 14C28N
  • materiál rukojeti: barevná pryskyřice s rýží
  • délka ostří: velké 160 - 200 mm
  • typ nože: na pečivo (Bread)

Související produkty

Kuchařský nůž Chef Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon Fragment Nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef"s knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži. Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. Parametry nože: Délka ostří: 200 mm Délka rukojeti: 125 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 190 g Ostření a údržba: Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku. Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem! K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek. 2.999 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Utility Kiritsuke 130 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Utility Kiritsuke volcano 130 mm

Nůž Volcano Utility Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Provedete s ním přesné řezy a usnadníte si špikování masa. Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Utility Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: malý, univerzální, loupací Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 170 g Délka ostří: 130 mm Délka rukojeti: 100 mm Celková délka: 310 mm 1.999 Kč
Skladem
Nůž pečivový Bread Dellinger Sandvik Red Northern Sun

Dellinger Nůž pečivový Bread Sandvik Red Northern Sun

Velmi ostrý nůž na pečivo japonského stylu s délkou ostří 200 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas. Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti. 2.199 Kč
Skladem
sada 3 nožů + protahovací brousek Dellinger Easy v dřevěné dárkové krabici

sada 3 nožů + protahovací brousek Dellinger Easy v dřevěné dárkové krabici

✅ Nůž šéfkuchaře - délka celkem 340 mm, délka ostří 200 mm✅ Nůž univerzální - délka celkem 250 mm, délka ostří 130 mm✅ Nůž ko Santoku - délka celkem 250 mm, délka ostří 120 mm Nože Dellinger Easy (stainless steel) mají velmi dobrou ostrost a vynikající retenci a tvrdost mezi 56-58 HRC. Rukojeti nožů jsou ergonomicky tvarované, protiskluzové a zajistí maximální komfort při krájení. Rukojeť je protiskluzová z materiálu G-10 se 3 nýty. Textura rukojeti imituje reálné ořechové dřevo. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Materiál rukojeti nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. 2.199 Kč
Skladem
nůž Univerzální Utility 130 mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Dellinger Manmosu Professional Damascus nůž Univerzální Utility 130 mm

japonský univerzální nůž Utility 130 mm Dellinger Manmosu Professional Damascus . Překrásný a velmi ostrý japonský nůž UTILITY 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Tento damaškový nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.   Délka rukojeti: 105 mm Délka čepele: 130 mm Celková délka: 245 mm Hmotnost: 110 g   Japonský nůž šéfkuchaře Utility 130 mm Dellinger Manmosu Exclusive má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. . Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama ! . Doporučení a údržba: ✅ japonský kuchňský nůž Utility 130 mm z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! . Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem . Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. . 2.699 Kč
Skladem
Kuchařský nůž Petty Kiritsuke 90 mm Dellinger Volcano

Dellinger Kuchařský nůž Petty Kiritsuke 90 mm

Nůž Volcano Petty Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro každodenní krájení, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Provedete s ním přesné řezy a usnadníte si špikování masa.  Hlavní přednosti Kvalitní provedení čepele i rukojeti Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti Krásný japonský design Odolná čepel v japonském stylu Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.  Kvalitní rukojeť Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.  Jak se o nůž starat Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. Specifikace Značka: Dellinger Série: Volcano Model: Petty Kiritsuke Určení: nůž Typ nože: malý, univerzální, loupací Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella Barva: černá, červená Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10 Materiál rukojeti: G-10 Hmotnost: 152 g Délka ostří: 90 mm Délka rukojeti: 100 mm Celková délka: 210 mm 1.799 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.